Dronecakes drónpilóta kereső és oktató alkalmazás fejlesztés

Dronecakes drónpilóta kereső és oktató alkalmazás fejlesztés

8 hónap
Typescript, React, Node.js
6 munkatárs részvételével
audit, tervezés, webfejlesztés
Előnézet

A DroneCakes számára továbbfejlesztettük a már meglévő React, Typescript és Node.js alapú weboldalukat. Az együttműködésünk egy audit elkészítésével indult, mely céljának tűzte ki, hogy átláthatóvá tegye az üzemeltetést, a rendszer felépítését, valamint az azzal járó havi szintű költségeket. Ez különleges jelentőséggel bírt, mivel a forráskód a Google Cloud Firebase platformján futott, Firestore adattárolással, mely rendkívül költséges tud lenni, ha nagy a leterheltsége, vagy nem optimalizált a rajta futó kód.

A webdesign elkészítésekor a Material UI szemléletmódot követtük. A meglévő elemek felhasználásából alkottunk új funkciókat, támogatva a Dronecakes oktatással foglalkozó új törekvéseit. Így elkészítettük az új előfizetési csomagok frontend és backend részeit az elfogadott, Figma platform segítségével készült webdesign után.

A fejlesztés során a Dronecakes saját szoftverfejlesztőivel együtt dolgoztunk. A WebOrigo feladata elsődlegesen a webdesign és a frontend fejlesztés, a Dronecakes pedig az adatbázisért, adatintegritásért felelt.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.