Develawp ügyvédi oktatási rendszer fejlesztése

Develawp ügyvédi oktatási rendszer fejlesztése

7 hónap
Photoshop, Vue.js, PHP (Laravel)
4 munkatárs részvételével
tervezés, webdesign, webfejlesztés
Előnézet

A DLA Piper számára fejlesztettünk ügyvédi oktatási platformot. A platform célja, hogy külső és belső ügyvédi kreditpontos oktatásaiknak egyszerű, átlátható felületet biztosítsunk.

A fejlesztés 2020-2021 között zajlott, mindösszesen 7 hónap alatt készítettük el a platformot Vue.js és Laravel (PHP) technológiák felhasználásával. A látványterv Photoshop programban készült, saját és külső designer közös együttműködéseként. A frontend mind iOS, mind pedig Android platformon elérhető applikációkkal együtt Vue.js programnyelvben készült el (cross-platform applikációk), a backend pedig mind az alkalmazásoknak, mind a webes felületnek közös, PHP nyelven.

Saját üzemeltetésű szerverparkunkban látjuk el a Develawp képzési felületeinek kiszolgálását. A videók tárolására külön 1 TB kapacitású multimédiaszervert üzemeltetünk csehországi és olaszországi központokkal.

A funkciók között megtalálhatóak a képzési és riportálási felületeken túl a bankkártyás fizetési integráció, automatikus számlázás is. Az oktatási rendszer kompatibilis a Magyar Ügyvédi Kamara elvárásaival, így a kreditpontos akkreditált képzések is a Develawp platformon valósulnak meg. Az értékek támogatásához kuponok, felugróablakok, interaktív szerkesztési opciók is elérhetőek. A feltölthető képzési anyagok lehetnek videók, képek, dokumentumok és hangfájlok is. A rendszer egyaránt alkalmas az előre felvett és az élő képzések lebonyolítására, de még személyes képzések is meghirdethetők a segítségével.

Feladataink köré tartozik a Develawp rendszer folyamatos üzemeltetése és karbantartása is, melyet az átadás óta mi végzünk el, ideértve a továbbfejlesztési, biztonsági frissítési teendőket is.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.