NewDoggy kutya értékesítő online felület és vállalatirányítási rendszer fejlesztése

NewDoggy kutya értékesítő online felület és vállalatirányítási rendszer fejlesztése

2018-tól folyamatosan
WordPress, Laravel (PHP), Vue.js
5 munkatárs részvételével
fejlesztés, üzemeltetés
Előnézet

A NewDoggy számára egy megbízható webshopot alakítottunk ki, ahol a legaranyosabb fajtatiszta kiskutyák találhatnak szerető otthonra. 

A kutyavásárlás az interneten nem olyan, mint a hétköznapi termékek vásárlása, amelyeket visszaküldhetsz, ha a méret nem megfelelő - ezért volt számunkra rendkívül fontos, hogy a NewDoggy weboldala a lehető legátláthatóbb, leginformatívabb és megfelelően keresőoptimalizált legyen. A kutyatenyésztők és a leendő kiskutyatulajdonosok közötti közvetítőként kulcsfontosságú szempont volt annak biztosítása, hogy a weboldal megbízhatóságot és felelősségtudatot sugalljon. A széleskörű fajtaválasztási lehetőséggel, illetve ezek egyszerű áttekintésével, szűrhetőségével a lehető leggördülékenyebbé tettük a kutyák kiválasztását és vásárlását. Több biztonságos fizetési lehetőséget integráltunk, mint a PayPal, a Barion, a Google Pay, az Apple Pay, a hitelkártya és a banki átutalás lehetőségét.

A NewDoggy esetében a fejlesztést WordPressben végeztük, ami tökéletesen megfelel a projekt igényeinek. Válogatott bővítmények használatával biztosítottuk, hogy az oldal a lehető legjobban optimalizált legyen a leendő kutyatartók számára.

A NewDoggy részére 2018-tól látunk el folyamatosan weboldal üzemeltetési karbantartási munkákat. A weboldal mellett a WebOrigo fejlesztése az aftersales utánkövető rendszer, valamint további más brandjeiket is mi gondozzuk, mint az AdoptOrBuy, Express Puppy és KittenGuru weboldalak. A folyamatos üzemeltetés, szerver szolgáltatás és fejlesztés mellett tartalom karbantartást és tanácsadást is nyújtunk.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.