BuszVadász buszút tervező weboldal fejlesztése

BuszVadász buszút tervező weboldal fejlesztése

6 hónap
PHP, HTML, CSS, JavaScript
2 munkatárs részvételével
tervezés, webdesign, webfejlesztés, adatfeltöltés

HTML, CSS, PHP technológiák felhasználásával készítettük el a BuszVadász, buszút tervező weboldalt 2017-ben. A weboldal segítségével főleg általános- és középiskolák, oktatási intézmények, idősotthonok szervezhetik meg a buszos túraútvonalukat.

A platform működésének lényege, hogy felhasználóik között megtalálhatóak mind buszos szolgáltatók, mind a buszbérlést igénybe vevő felhasználók. Egy jelképes regisztrációs díj megfizetését követően a felhasználónak lehetősége adódik új tervezett útvonal feltöltésére, ezáltal bérlési igény jelzésére a szolgáltatók felé.  A rendszer integrált Google Maps API segítségével automatikusan kiszámolja a felvitt címek alapján, hány kilométer megtétele szükséges. A buszos szolgáltató cégek a helyszínek, az időtartam és az út hossza alapján licitálhatnak, hogy mely szolgáltató mennyiért vállalja el az utat. A licitálás csökkenő licit alapú, azaz az a szolgáltató nyer a végén, aki a legolcsóbb ajánlatot adja, mely szolgáltatótól a platform jutalékot kér a megnyert licitet követően.

A fejlesztés során feladatunk volt a specifikáció összeállítása, a webdesign, valamint a fejlesztést követő adatfeltöltés és tesztelés. A weboldal fejlesztésekor automata számlázást és automatikus bankkártyás fizetést is integráltunk, mely 2017-ben még viszonylag újnak számított.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.