JobRecord álláskereső portál fejlesztése

JobRecord álláskereső portál fejlesztése

14 hónap
Figma, Photoshop, React, .NET
7 munkatárs részvételével
arculattervezés, applikáció fejlesztés
Előnézet

A JobRecord álláskereső portál számára olyan weboldalt álmodtunk meg, amely képes mind álláshirdetőként és álláskeresőként kiemelkedő szolgáltatást nyújtani.

Egy jövőbeli állás mindenképpen meghatározó pont az életben, ezt pedig jól tükrözi a JobRecord kialakítása. Az álláskeresők és hirdetők számára külön felületet terveztünk az oldalon belül, ezzel is megkönnyítve a navigációt és egyértelműen jelezve a felhasználók számára a nekik releváns tartalmakat. Mivel állásportálról van szó, természetesen fontos volt az oldal és a jövőbeli tartalom megfelelő optimalizálhatósága SEO szempontjából is. Ugyanakkor a hangsúly a leendő hirdetések és önéletrajzok kialakításán volt, hiszen ezek adják a weboldal lényegi tartalmát, illetve az ezekre irányító, fiigyelemfelhívó CTA gombok elhelyezése. Fontos szempont volt, hogy a toborzáshoz használt felület company branding céljából is megfelelő legyen, tükrözze a csapatot, a céges életérzést, extrákat és referenciákat, illetve ennek megfelelően a jelentkezők self-branding lehetőségei is feltárják a munkavállaló egyediségét. 

A JobRecord weboldalának arculatát Figma és Photoshop segítségével terveztük meg. A felhasználói felület első sorban a .NET platformon alapszik, mivel a későbbi fejlesztések során így egyszerűen újrafelhasználható olyan környezetekben, mint az iOS, Android, macOS, Linux és Docker. Emellett frontenden React biztosítja a komplex, mégis jól karbantartható felületet. 

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.